Over mij

Hi, wat leuk dat je er bent! Ik ben Amanda. Op mijn persoonlijke blog www.mindandbeauty.nl gaat het om de breed geïnteresseerde vrouw van nu (al zijn mannen ook van harte welkom hoor). Een plek waar ik jou – als lezer – vanuit mijn persoonlijke leven wil inspireren, informeren en laten lachen. Ik neem je mee in mijn leven. Dat betekent artikelen over allerlei onderwerpen, want mijn interesses zijn breed. Houd je van variatie en echtheid? Dan zit je hier helemaal goed! 😉

Amanda de Bruin Wiegman blogger mindandbeauty.nl bij Oude Proeftuin

De persoon achter MindandBeauty.nl – Wie ben ik?

Velen noemen mij een social media addict, bloggend schrijfwonder of creatieve duizendpoot, maar persoonlijk vind ik Amanda het beste. Laat ik je dan ook maar gelijk vertellen dat ik 29 jaar ben, in Brielle woon met mijn lieve man Wouter en onze lieve Berner sennenhond Bollie, een hbo diploma commercieel communicatiemanagement op zak heb en werk als freelancer in de marketing met mijn onderneming MAB Media. In mijn hoofd is alles verbonden met de ‘online’ wereld. Social media vind ik dan ook helemaal te gek, maar niet om alleen maar te delen hoe fantastisch alles is. Ik wil het gewoon dicht bij mezelf houden, herkenbaar echt en lekker mij. Daarbij volg ik dus niet de meute, maar doe ik waar ik me goed bij voel. Daar is deze blog een perfect voorbeeld van!

Amanda de Bruin Wiegman blogger mindandbeauty.nl in Brielle

Over MindandBeauty.nl

MindandBeauty.nl is een blog die ik met veel enthousiasme en liefde ben gestart in juni 2015. Ik leerde een blog te onderhouden, artikelen te schrijven, foto’s te maken en kreeg echt de smaak te pakken om meer van mezelf te laten zien. Inmiddels trekt mijn blog duizenden bezoekers per maand en dat is iets waar ik telkens weer van sta te kijken. Ik ben geen standaard blogger, ik ga niet mee met trends, ik trek gewoon altijd mijn eigen plan. Misschien ben ik wel een aparte, maar één ding mag je van me aannemen: ik ben mezelf, hoe gek, eigenwijs, raar of pietje precies ook 😉

Amanda de Bruin Wouter de Bruin Bollie Berner sennenhond MindandBeauty.nl
Foto door DaKo Fotografie

Sinds 2015 is er veel verandert op MindandBeauty.nl. Niet zo gek ook, want ik ben veranderd! Deze blog verandert en groeit met mij mee, en ik hoop ook met mijn lezers. Waar ik voorheen met name de focus had op beauty, is het nu een heerlijke mengelmoes van interesses. Je vindt er nu artikelen op het gebied van bijvoorbeeld wijn (iets waar ik dol op ben!), persoonlijke ontwikkeling (zoals over de piekercursus die ik volgde), mijn ondernemerschap, interieur, trouwen, een vleugje beauty, onze Berner Sennenhond Bollie en nog zoveel meer. Zoal ik al eerder zei: lekker veelzijdig dus!

Amanda de Bruin Wiegman blogger mindandbeauty.nl bij Ccino in Brielle

De frequentie van mijn artikelen varieert, omdat kwaliteit voor mij belangrijker is dan kwantiteit. Ik besteed veel aandacht aan het maken van mooie foto’s en het schrijven van eerlijke en uitgebreide artikelen. Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier leest. Mocht je vragen/opmerkingen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via amanda@mindandbeauty.nl. Samenwerken kan natuurlijk ook! Daarvoor heb ik speciaal de pagina Contact/Samenwerken gemaakt.

Mij volgen? Dat kan! Ik ben actief op de volgende social mediakanalen:
Twitter | Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Amanda de Bruin Wiegman blogger mindandbeauty.nl bij De Proeftuin met orchideeën