Contact/Samenwerken

Wil je contact met me opnemen? Leuk, ik hoor graag van je!

MindandBeauty.nl Amanda de Bruin-Wiegman

Tips, opmerkingen of vragen?

Ik vind het altijd leuk om reacties te ontvangen over mijn blog. Heb je tips, opmerkingen of vragen, ik hoor het graag! Ik lees elke e-mail en zal proberen zo snel mogelijk te reageren. Je kunt contact met mij opnemen via amanda@mindandbeauty.nl.

Ook via social media kun je me volgen en bereiken:
Twitter | Facebook | Instagram

Samenwerking met MindandBeauty.nl

Geïnteresseerd in een samenwerking met MindandBeauty.nl? Leuk! Samples om te reviewen, persberichten en uitnodigingen voor perspresentaties en -events zijn van harte welkom. Ik sta altijd open voor (nieuwe) samenwerkingen om mijn bezoekers van toegevoegde waarde te voorzien. Je kunt contact met mij opnemen via amanda@mindandbeauty.nl. Meer informatie over mij en mijn blog MindandBeauty.nl vind je onder ‘About Me‘.

Uitgangspunten bij een samenwerking

Wil je met mij samenwerken? Dan zijn de volgende uitgangspunten belangrijk:

  • Bij een artikel en/of post via social media vermeld ik altijd dat er sprake is van een samenwerking.
  • Bij het plaatsen van links voeg ik altijd de tag no-follow toe.

Leestip: Waarom no-follow links ook dikke prima zijn

MindandBeauty.nl Contact

Portfolio

Sinds de start van MindandBeauty.nl heb ik op vele leuke en creatieve manieren samengewerkt met verschillende bedrijven en PR-bureaus. Hieronder volgt een overzicht van de bedrijven waar ik tot nu toe mee heb samengewerkt (meest recente bovenaan):

MindandBeauty.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als onderdeel van de onderneming MAB Media. Het KvK-nummer is 65866592.