Over mij

Hi, en welkom op MindandBeauty.nl! Mijn personal blog over beauty, food, lifestyle, fashion en ga zo maar door. In het kort, alles wat mij bezighoudt. En dat is een hoop, kan ik je vertellen 😉

MindandBeauty.nl Amanda blog fashion beauty lifestyle wedding

Wie ben ik?

Ik ben Amanda de Bruin-Wiegman en ik vind het ontzettend leuk dat je op mijn blog komt kijken. Ik zal je over mezelf vertellen. Ik ben 27 jaar en ik werk als marketeer. Als klein meisje beantwoordde ik de vraag ‘Wat wil je later worden?’ standaard met ‘Secretaresse!’. Ik zag het al helemaal voor me. Mooie mantelpakjes, high heels, subtiele make-up… ja, ik wist het zeker. Ik word secretaresse. Naarmate ik ouder werd, veranderde dit in ‘ik word directie-secretaresse!’. Fancy he! Als klein meisje vond ik het behoorlijk chic klinken. Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik dan ook gaan studeren aan Hogeschool Schoevers. Heb ik daar de secretaresse-opleiding gevolgd? Nee, ik heb commercieel communicatiemanagement gestudeerd. Huh, what happend, je wilde toch secretaresse worden? Dat klopt, máár ik had nog een passie. Communicatie! En de opleiding sloot daarom perfect bij mij aan. Na 3 jaar studeren (versnelde hbo-opleiding) heb ik mijn bachelor behaald en geniet ik elke dag weer van mijn werk. Je bent dus een behoorlijke workaholic? Nee hoor! Naast werken houd ik heel erg van familie, mode, wijn, reizen, Netflix, chicklits en schrijven. Precies de reden dat ik met deze blog ben begonnen. Ik kan namelijk schrijven over alle dingen die ik leuk vind en die mij bezighouden. Verder ben ik gek op:

  • Schelpen
  • Bloemen (ik kan niet zonder en spam dan ook regelmatig fleurige foto’s op mijn Instagram)
  • Mijn man <3
  • Onze witbuikegel Jackie
  • Eten & Drinken (met name pannenkoeken, spaghetti, kaas en een goed glas wijn)

Over MindandBeauty.nl

MINDANDBEAUTY.nl is een blog die ik met veel enthousiasme en liefde ben gestart in juni 2015. Ik houd mijn lezers én lezeressen graag op de hoogte van nieuwe producten op het gebied van beauty, lifestyle en fashion, maar ook schrijf ik graag over (aparte) trends, deel ik leuke DIY’s (het liefst met schelpen) en ga ik helemaal los over alles wat met trouwen te maken heeft. De frequentie van mijn artikelen varieert, omdat kwaliteit voor mij belangrijker is dan kwantiteit. Ik besteed veel aandacht aan het maken van mooie foto’s en het schrijven van eerlijke en uitgebreide artikelen.

Mij volgen? Dat kan! Ik ben actief op de volgende social media kanalen:

Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier leest. Mocht je vragen/opmerkingen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via amanda@mindandbeauty.nl. Samenwerken kan natuurlijk ook! Daarvoor heb ik speciaal de pagina Contact/Samenwerken gemaakt.