Verhuisvlog #7 | Natuursteen, hondendrollen & thuis uit eten

Verhuisvlog Brielle MindandBeauty.nl

De weken vliegen voorbij! Inmiddels zitten we alweer in week 6 van de verbouwing. Het gaat zo snel dat ik soms werkzaamheden die zijn gedaan in het huis over het hoofd zie (iets met het natuursteen achter het bad). Shame on me! Gelukkig kunnen we erom lachen. Net zoals je mijn betoog over ‘hondendrollen’ met een knipoog mag bekijken. We sluiten deze week af met een heerlijk etentje thuis bij familie. Kortom: hard werken en minstens zo hard ontspannen deze week. Veel kijkplezier!

Verhuisvlog #7

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.