VIDEO | Unboxing BLUX box Christmas Edition

MindandBeauty.nl Unboxing Blux box Christmas Edition

Het is Kerstmis! Een heerlijke tijd vol gezelligheid, liefde, lekker eten én natuurlijk cadeautjes. Speciaal voor Kerstmis heb ik een kerstachtige unboxing video voor jullie opgenomen. Om de maand ontvang ik namelijk de BLUX box en deze speciale ‘Christmas Edition’ pak ik graag samen met jullie uit! Hij zit boordevol leuke beauty-items voor de feestdagen! En… een hilarische blooper op het einde 😉

Veel kijkplezier!

Unboxing BLUX box kersteditie video

Vind je de video leuk? Ik hoor het graag via een duimpje omhoog of een reactie natuurlijk 😉

Je vindt de video ook op het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl. Daar kun je je een duimpje omhoog doen en jezelf natuurlijk abonneren op mijn kanaal om in de toekomst geen video’s te missen.

Liefs,
Amanda

Volg op Bloglovin

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

16 thoughts on “VIDEO | Unboxing BLUX box Christmas Edition

  1. Wat een leuke spullen zitten er weer in deze box. Ik zie ze overigens vaker voorbij komen. Zelf zou ik niet snel een abonnement hierop nemen. Ik gebruik niet alles of kan niet altijd tegen bepaalde producten. Leuker zou ook zijn wanneer je zelf zou mogen kiezen uit bepaalde artikelen.
    Deborah heeft onlangs geplaatst…Heer Oudeland…My Profile

    1. Haha! Tja, smaken verschillen en dat mag ook 🙂 Ik probeer het een beetje te variëren. De volgende keer kan ik alles natuurlijk ook weer in een post verwerken 😉

    1. Als je inderdaad niet veel producten gebruikt, is het misschien wel zonde. Dat begrijp ik. De producten die ik niet gebruik, geef ik vaak aan bekenden die ze graag willen hebben. Ik haal de prijs er altijd dik uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.