VIDEO | Sfeerimpressie van onze luxe wellness badkamer

MindandBeauty.nl Onze luxe wellness badkamer sfeerimpressie

Daar is ‘ie dan! Na zoveel leuke enthousiaste reacties op mijn Instagram en in mijn omgeving is dit misschien wel het meest gevraagde onderwerp van de afgelopen tijd: een tour door onze luxe wellness badkamer! Ik heb in de tussentijd echt niet stilgezeten, want ik heb een interieurvideo opgenomen waarin ik jullie persoonlijk een tour geef door de badkamer. Jullie hebben dus een heuse primeur te pakken met deze allereerste video! Als dat geen genieten wordt, dan weet ik het niet meer 😉 Zit je klaar voor een flinke dosis (interieur)inspiratie? Hier komt onze droombadkamer, veel kijkplezier!

Je vindt de video ook op het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl. Daar kun je je een duimpje omhoog doen en jezelf natuurlijk abonneren op mijn kanaal om in de toekomst geen video’s te missen.

Het ontwerp van de badkamer en de materialen zijn afkomstig van Jan van Sundert in Etten-Leur.

Persoonlijke tour op video

Het YouTube-kanaal van MindandBeauty.nl is een feit! Al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik er wel even over heb moeten nadenken. Zo’n stap is natuurlijk niet niets. Ik met mijn gezicht in beeld, sprekend, bewegend… en dan dat stukje privacy. Maar, ik heb de knoop doorgehakt! Mijn blog is mijn passie, mijn uitlaatklep en eigenlijk vind ik niets leuker dan jullie daar onderdeel van te laten zijn. Hoe kan dat nog beter? Door middel van video! En toen het artikel over onze nieuwe badkamer op de planning stond, vond ik het eigenlijk wel hét moment om de stap te nemen. Met hierboven het uiteindelijke resultaat waar ik persoonlijk best trots op ben. Ik kan alleen maar hopen dat jullie de video met veel plezier kijken en misschien zelfs wel wat inspiratie opdoen!

Laat een reactie achter als je genoten hebt, of als je vragen hebt natuurlijk!

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

* Deze video bevat een gekregen product/dienst. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar desocialcode.nl.
Volg op Bloglovin

25 thoughts on “VIDEO | Sfeerimpressie van onze luxe wellness badkamer

    1. Dankjewel voor je lieve complimenten! Ik vind het zelf ook altijd leuk om mensen voor het eerst op video te zien, dat geeft een veel beter beeld dan enkel een foto. We zijn echt dolgelukkig met onze badkamer, ik ben er tegenwoordig heel wat uurtjes te vinden (hihi).

  1. Ik moet wel toegeven dat ik lichtelijk jaloers ben: wat een mooie badkamer hebben jullie zeg. Die muur is echt geweldig!

    1. Gehehe! Moest wel even lachen om het woord ‘douche hok’. Eigenlijk is zo’n badkamer gewoon pure luxe, als je maar kunt douchen daar gaat het uiteindelijk om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.