Mijn webshop ‘QueenoftheSea.nl’ is live! + kortingscode

24 05 2016 | Persoonlijk

MindandBeauty.nl Webshop QueenoftheSea.nl

Ik heb nieuws. En wat voor nieuws. Ik ben een webshop gestart! Ik durf te wedden dat jullie die niet zagen aankomen, haha. De titel van dit artikel verraadt het natuurlijk al, maar dat maakt het niet minder feestelijk. Graag wil ik jullie kennis laten maken met dé webshop voor sieraden & woonaccessoires met echte schelpen, mijn eigen webshop: QueenoftheSea.nl. Een naam die ik heel bewust heb gekozen. Waarom ik een webshop ben gestart en wat je er allemaal kunt shoppen, vertel ik je in dit artikel :). Ennnn, speciaal voor jullie heb ik ook nog een fijne kortingscode!

Dol op schelpen

Als jullie mijn blog al enige tijd volgen, dan komt het niet als een verrassing dat ik gek ben op schelpen. Vooral creatief bezig zijn en zelf items creëren met schelpen is iets wat ik heel leuk vind om te doen. Zo schreef ik onder andere de leuke DIY – Theelichthouders met schelpen, DIY – Spiegel met schelpen en de DIY – Sieradendoos(je) met schelpen. Ik vind schelpen niet alleen beeldschoon om te zien, maar het effect dat ze hebben vind ik ook heel bijzonder. Elke schelp is uniek en dat maakt het ook zo leuk om mee te werken. Kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaande foto. De kleuren van de Turbo Marmoratus knallen letterlijk van het scherm af! Moet je eens voorstellen hoe dat er in een interieur uit ziet <3

MindandBeauty.nl Webshop QueenoftheSea.nl

Woonaccessoires en sieraden

Ik ben dol op zulke unieke en bijzondere eyecatchers! Schelpen zijn niet alleen super leuk als woonaccessoires weet ik inmiddels uit ervaring, maar ze zijn ook prachtig als sieraad. Of het nu een schelpenring is, een oorbel of een ketting. Het zijn stuk voor stuk conversation starters. Als ik één van mijn geliefde sieraden met schelpen draag, krijg ik daar ALTIJD complimentjes over meteen gevolgd door de vraag waar ik het gekocht heb. Verrassing: die maak ik (vaak) zelf! 🙂

MindandBeauty.nl Webshop QueenoftheSea.nl

Webshop starten

En dát zette me aan het denken. Ik ben graag creatief bezig. Ik hou van schelpen. Ik ben dol op unieke items. Die optelsom bracht me op het idee om te kijken wat de mogelijkheden waren om schelpenitems voor een breed publiek ter beschikking te stellen. Ik heb hier dan ook wel een behoorlijke tijd over na moeten denken (ik liep al bijna een jaar met het idee rond), maar besloot het gewoon te DOEN! Ik geloof hierin!

MindandBeauty.nl Webshop QueenoftheSea.nl

Start van een avontuur

En toen zette ik de ‘grote’ stap, schreef me in bij de Kamer van Koophandel en begon aan het avontuur. De zoveelste sieraden- en woonaccessoires webshop? No way! Queen of the Sea is elke dag op zoek naar unieke items en inspiratie en draait overuren als het aankomt op zelfgemaakte sieraden en bijzondere woonaccessoires uit alle delen van de wereld. Het leuke is dat je juist die items (bijna) nergens anders kunt kopen. Elke schelp is uniek en elk sieraad en accessoires dus ook. Het assortiment wisselt dan ook regelmatig, dus snelheid is geboden! 🙂MindandBeauty.nl Webshop QueenoftheSea.nl

Kortingscode

Om te vieren dat ik mijn webshop ben begonnen, heb ik speciaal voor jullie een hele fijne kortingscode! Natuurlijk ook een beetje ter promotie, want ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje gaan nemen en mij laten weten wat jullie ervan vinden 🙂 Met de code ‘MINDANDBEAUTY2405‘ betaal je alleen op 24 mei 2016 geen verzendkosten!

MindandBeauty.nl Webshop QueenoftheSea.nl

[Update]: Ondanks dat ik super veel plezier had in het hebben van een eigen webshop, heb ik ervoor gekozen om te stoppen met mijn online onderneming en al mijn liefde en energie te stoppen in mijn blog www.mindandbeauty.nl/.

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

20 Reacties

  • Amanda

   Wat leuk om te horen! Dankjewel, Rachel! 🙂

   Antwoord
 1. Estrella

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je webshop. Schelpen zijn altijd mooi.

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel voor je felicitatie 🙂 Ik vind ze ook altijd mooi!

   Antwoord
 2. Marijke

  Amanda, supppppper gaaf en gefeliciteerd met je webshop! Echt fantastisch vind ik het als iemand een passie heeft en het ‘gewoon doet’. De kettingen zien er super mooi uit. Denk dat je vooral via instagram veel bekijks zal hebben!
  Marijke heeft onlangs geplaatst…Magere mango cheesecakeMy Profile

  Antwoord
  • Amanda

   Dankjewel voor je enthousiaste felicitatie, Marijke!:) Ik word er helemaal blij van!

   Antwoord
 3. Jolet

  Oeh, ik vind die oorbellen heel mooi!

  Antwoord
  • Amanda

   Wat leuk om te horen! Ik ben nog druk bezig met het maken van oorbellen, dus er volgt nog meer <3 Wiehoe!

   Antwoord
  • Amanda

   Thanks, Marushi (leuke naam trouwens, hoor je niet vaak!) 🙂 Ik ben er ook echt dol op, vandaar ook de webshop natuurlijk, haha 😉

   Antwoord
 4. Nina Simplynspecial

  Super leuk meis, ga meteen eens even kijken 😉

  Antwoord
 5. Anouk

  Leuk! Gefeliciteerd met je eigen webshopje!

  Antwoord
 6. Kim

  Wat een super leuke webshop heb je! Toffe naam ook.
  Zelf ben ik ook groot fan van schelpen. Ze geven zo’n heerlijk vakantie gevoel aan je interieur. Love it!

  Antwoord
  • Amanda

   Wat leuk dat jij ook zo’n fan bent van schelpen! Ik word er altijd instant vrolijk van 😀 De naam had ik al even in mijn hoofd, ik vond het helemaal passen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste blogposts!