Jeah of Neah? – Rainbow cheese/Regenboog kaas

Jullie weten vast wel dat ik gek ben op lekker eten. Hoe ik zo slank blijf is nog steeds een raadsel, want de vele stukken kaas blijven niet echt hangen… Oh wacht, die kaasvetjes zitten op m’n achterste en tegen die derrière hoef ik niet aan te kijken. Hoe “bad ass” (hihi) is dat! Dikke jeah (!) daarvoor, haha. Alle gekheid op een stokje: I love cheese! Een stukje roombrie hier, een hapje port salut daar en ook nog wat toastjes met blue stilton in port… Laten we het erop houden dat de kaasboer heel blij met mij is. In de wereld van de kazen is er nog genoeg te ontdekken, zo ook REGENBOOG KAAS! Say what? Say CHEESE! 😛

Regenbooskaas

Nee, ik ben echt niet gek geworden. Regenboog kaas is een feit. Een food trend die ik even met je moet delen én op z’n minst moet laten zien. De glimmende kaassliertjes in verschillende kleuren (en smaken) lijken zo uit het land van eenhoornen en regenbogen te zijn getoverd. Niet voor niets is de tosti dan ook omgedoopt tot “the unicorn toastie”. Hoe toepasselijk!

Eet smakelijk

Zodra je #rainbowcheese op instagram zoekt, vliegen de leuke kleurvolle caloriebommen je letterlijk om de oren. Broodje regenboog, iemand? Voordat je je tanden in een tosti met rainbow cheese kunt zetten, moet je wel even over de regenboog naar Hong Kong’s Kala Toast vliegen. En voor 42 Hong Kong Dollar (= € 4,73) heb je dan ook wat, want de regenboog kaas bestaat uit verschillende smaken! Lavendel (paars), basilicum (groen), tomaat (rood) en een combinatie van 4 soorten kaas (geel: cheddar kaas, mozzarella en Zwitserse Emmental en Gruyere kaas).

View this post on Instagram

Rainbow Cheese…

A post shared by derrykim (@derrykim) on

Oooooeehh…

@hkfoodiexblogger (van bovenstaande post) heeft de populaire nieuwe snack geproefd. Haar mening? Zij was niet heel erg enthousiast en vond het geheel nogal olieachtig. Wel jammer, want het ziet er zo leuk uit! Smaken verschillen natuurlijk. Geen zin om helemaal naar Hong Kong te vliegen om het zelf te beoordelen? Geen nood, want met onderstaande video kun je ook zelf aan de slag!

Zou jij een tosti met regenboog kaas willen proberen? Ik wel hoor! Nomnomnom.

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

6 thoughts on “Jeah of Neah? – Rainbow cheese/Regenboog kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.