Review – Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss #107 en #111

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Ze zijn niet nieuw, maar jeetje wat zijn ze fijn! Deze twee rode eyecatchers komen uit de Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss-lijn. Ze hebben niet alleen een opvallende verschijning, ook de kwaliteit is erg indrukwekkend. Zeker voor de prijs!

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Ik gaf het net al aan. De verschijning van de lipsticks is opvallend, maar eigenlijk heel basic: mat rood in combinatie met glimmend zwart. Vrouwelijk, maar toch wel weer stoer en een beetje spannend. De huls is voorzien van een persoonlijke touch door Kate Moss. Haar ondertekening met een schattig hartje <3 is dan ook weergegeven op de afneembare dop. De dop loopt iets schuin af met bovenop het kroon-logo van Rimmel. Door de draaibare huls komt de lipstick naar boven. De verpakking oogt misschien als zwaar, maar is dat absoluut niet. Door de plastic huls is hij erg licht!

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

De lipsticks komen uit de Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss-lijn die speciaal is ontwikkeld omdat matte lippen sinds een aantal jaar helemaal ‘in’ zijn. Rimmel heeft de matte lipsticks in samenwerking met Kate Moss ontwikkeld waarbij ze bij de ontwikkeling een aantal voorwaarden hebben gesteld. Zo moesten de lipsticks niet alleen goed gepigmenteerd zijn, maar ook zeer comfortabel aanvoelen op de lippen.

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Sinds 2012 liggen ze in de schappen, maar speciaal voor de feestdagen laat ik twee hele gave kleuren aan jullie zien. De kleuren die ik heb getest zijn #107 en #111 Kiss of Life.

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Boven #107 en onder #111 (afbeelding hierboven).

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

#107 is een is een diepe bordeauxrode kleur die me doet denken aan bessen.

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Het mooie van nieuwe lipsticks vind ik altijd de strakke belijning die je ziet omdat de lipstick nog niet is gebruikt. Die belijning helpt goed om de contouren van je lippen te volgen en zo een mooie en strakke liplook te creëren.

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

#111 is een knalrode kleur en doet mijn hartje sneller kloppen! Helemaal leuk voor de kerst, maar ook prima voor elke dag.

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

De lipsticks zijn heel licht geparfumeerd en ruiken daardoor fris.

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Links #107 en rechts #111. Wauw, check die swatches! De pigmentatie is heel mooi en de textuur heerlijk romig en zacht.

En de kleuren zien er als volgt uit op mijn lippen…

#107

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate MossMindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

BOOM! Jeetje, bij mijn al lichte huid knalt deze kleur behoorlijk, maar de kleur is wel prachtig! De lipstick glijdt als het ware over mijn lippen en voelt net als bij het maken van de swatches heerlijk romig aan. En dan de dekking, wow! Je hebt eigenlijk maar één laagje nodig. Wel zie ik hier een klein beetje glans, dus de lipstick is niet 100% mat, maar dat zie ik graag door de vingers vanwege het mooie resultaat.

#111 (Kiss of Life)

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate MossMindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Rood! Maar dan ook echt: knallend rood met ook hier een klein glansje. Het is voor mij even wennen, want ik ben meestal van de iets rustigere kleuren, maar ik vind het toch wel heel gaaf staan. Ik mis alleen nog mijn kerstpakje, haha! Nee, alle gekheid op een stokje. Ook deze lipstick is heerlijk romig, glijdt gemakkelijk over je lippen, heeft een ongelooflijke pigmentatie en dekt al na één laag. Love it!

MindandBeauty Review Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss

Het zal je dan ook niet verbazen als ik zeg ik dat heel enthousiast ben over deze twee prachtige tinten uit de Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss-lijn. De voorwaarden die Rimmel in samenwerking met Kate Moss heeft gesteld (pigmentatie en draagcomfort), zijn naar mijn mening meer dan nagekomen. De lipsticks zijn romig, de pigmentatie is heel goed en dekt al na één keer aanbrengen. Ook blijven de lipsticks lang zitten, zolang je geen achtgangendiner naar binnen werkt natuurlijk. Als je eet of drinkt, slijt de kleur wel iets. Ik heb de lipstick gedurende de dag drie keer bijgewerkt na het eten (lunch, tussendoortje en diner) en heb geen moment het gevoel gehad dat mijn lippen droog aanvoelden. Redelijk long lasting dus ook nog!

En voordat je denkt, deze lipsticks kosten vast een fortuin. Nee hoor, ze kosten € 9,99 per stuk en zijn te koop bij onder andere Kruidvat, Etos en natuurlijk online bij bijvoorbeeld bol.com. Super fijne lipsticks voor een mooie prijs dus!

Welke kleur vind jij het mooist?

Note 24 december 2015
Nog gauw even voor de feestdagen inslaan? Ga dan deze week naar Kruidvat, want daar geldt nu een 1 + 1 gratis actie op alle Rimmel make-up. Zo heb je er dus 2 voor de prijs van 1. De actie geldt tot 27 december 2015.

Liefs,
Amanda

P.S. Alle foto’s die je in deze review ziet, heb ik gemaakt met mijn nieuwe camera! Ben heel benieuwd wat jullie vinden van de kwaliteit van de foto’s en of jullie misschien nog tips hebben. Altijd welkom 🙂

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

10 thoughts on “Review – Rimmel Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss #107 en #111

  1. oooh wat zijn ze toch mooi! #107 staat al een heel aantal maanden op mijn wenslijstje. Ik vind het zo’n prachtig kleur en hij staat jou ook geweldig! Hopelijk kan ik hem in 2016 aan mijn stash toevoegen 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.