Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas 2015

MindAndBeauty Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas 2015

Het is bijna pakjesavond! Voor het geval de Sint nog op zoek is naar wat inspiratie: Sinterklaas kapoentje, dit wil ik in mijn schoentje!

De nieuwe CD van Adele – 25
Adele is zo gaaf! Haar nieuwe nummer ‘Hello’ heb ik eigenlijk al te vaak gehoord, maar ik betrap mezelf er wel elke keer op dat ik het blijf meezingen. De andere nummers zijn ook zo gaaf. Hebben dus die cd om helemaal grijs te draaien in mijn auto!

Een glazen taartplateau met een mooie bewerking
Ik hou van lekker eten, maar de presentatie ervan is minstens zo belangrijk. Dan vind ik het nóg leuker om alles op te eten. Wat wij nog missen in de keuken is een mooi taartplateau. Van glas vind ik ze toch wel het mooist. Dus lieve Sint, mocht u een mooi glazen taartplateau tegenkomen (met deksel), denk dan eens aan mij. Deze vind ik bijvoorbeeld erg mooi <3

Bron – Cookinglife.nl

Nieuw servies
Ik heb bij de Blokker toch mooi servies gezien. Ik ben er gewoon een beetje verliefd op. Hebben we dan nieuw servies nodig? Nou, niet écht. Maar, het mag van mij allemaal wel wat “leuker”. Het servies wat we nu hebben is wit, op zich wel stijlvol, maar ik wil het gewoon wat gezelliger. Gezellig servies waar je elke keer blij van wordt als je het gebruikt. Het Wedgwood Windsor servies vind ik echt een pareltje om te zien. Ik zou alleen al heeeeel blij zijn met de koffiekopjes, want die zijn wel echt aan vervanging toe!

Dekbedovertrek
Met een nieuw en groter dekbed merk je pas hoe handig het is als je meerdere dekbedovertrekken hebt. Ik schreef al over de leukste herfst dekbedovertrekken waarvan ik er ééntje heb gekocht (die met al die mooie herfstbladeren), maar ik zou nog heeeeeel graag die met de veertjes willen. Oh, het dekbed is trouwens 2.20 x 2.40 m.

Bron – Wehkamp.nl

Parfum Hypnose
Lieve Sint, ál, maar dan ook echt al mijn parfum is op! Geen geintje. Dat kan toch niet? Precies. Daarom op mijn verlanglijstje Lancôme Hypnôse eau de parfum. Of… Lancôme La Vie est Belle, Thierry Mugler Alien, Roberto Cavalli (dat tijger flesje)…

Schelpendecoratie
Wat zou ik graag van die grote schelpen op een sokkel willen. Lijkt me super leuk om in de kast neer te zetten of om het toilet mee op te leuken. Daar hangt natuurlijk al een zelfgemaakte schelpenspiegel, dus de schelpen zouden er perfect bij staan. Of, van die schilderijtjes met daarin afbeeldingen van schelpen. Ik vind het allemaal leuk!

Wat hebben jullie allemaal op je verlanglijstje staan?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

3 thoughts on “Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas 2015

  1. Zo’n taartplateau is leuk ja! Ik wil aan de Sint dit jaar gewoon geld vragen voor bij m’n huis, maar anders zijn leuke accessoires, zoals kaarsen en kandelaars, en planten voor de nieuwe inrichting nooit weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.