Jingle all the way tijdens het kerstdiner

MindandBeauty.nl Jingle all the way tijdens het kerstdiner

Een feestelijk gedekte tafel, een fonkelende kerstboom, wat kerstmuziek op de achtergrond én heerlijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het kerstdiner is voor velen een absolute favoriet, en terecht! We tutten onszelf mooi op om vervolgens te genieten van alle kerstachtige heerlijkheden. Maar, er liggen een paar beauty “flaws” op de loer die ik je graag wil besparen. Hier is hoe!

Stick to it

Een hapje daarvan een slokje hiervan, het kerstdiner is een waar smulfestijn. Je mooie liplook heeft het (onbewust) behoorlijk te verduren! Voor je het weet is bijvoorbeeld de lipgloss van je lippen, zit je wijnglas onder de rode lipstick en zijn je tanden voorzien van een gekleurd laagje. Geen nood, gebruik een langhoudende lipstick. Zo kun jij zorgeloos overal je tanden in zetten, of lekker slurpen uit dat prachtige wijnglas!

MindandBeauty.nl Jingle all the way tijdens het kerstdiner

Parfum overkill

Ze zeggen toch ‘less is more’? Dat geldt tijdens het kerstdiner zeker voor parfum! Niets is erger dan dat je de hele avond in een parfumwalm zit (au hoofdpijn!). Houd het subtiel. Ga voor lichte geuren, zoals een eau de toilette parfum, een body mist of gebruik een fris haarparfum. Een geparfumeerde bodylotion of -crème kan natuurlijk ook!

Shine-alert

Het is gezellig, de wijn smaakt (te) goed en dan – BAM – slaat de warmte toe. Shiny kerstbal alert! Geen paniek, want ook daar kun je wat tegen doen. Gebruik een primer onder je make-up, breng een matte foundation aan en fixeer met losse poeder. Ga je daarna glimmen? Werk je look dan bij door zacht met een zakdoekje te deppen en vervolgens nog wat losse poeder aan te brengen.

Maar belangrijkste is natuurlijk dat je geniet én een leuke avond hebt, dus veel plezier en eet smakelijk!

Wat zijn jullie plannen voor 1e en 2e kerstdag, een uitgebreid kerstdiner, gourmetten of iets anders?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

4 thoughts on “Jingle all the way tijdens het kerstdiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.