DIY – Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen!

MindandBeauty.nl DIY Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen

Nu Kerstmis officieel in zicht is, is het de hoogste tijd voor versieringen! Vol enthousiasme halen we de kerstspullen weer van zolder, tuigen we de boom op en decoreren we elk hoekje in huis met fonkelende kerstitems. Nouja, bijna elk hoekje dan! Want de plek waar we onszelf dagelijks heerlijk optutten, wordt niet altijd meegenomen. Tijd om daar eens verandering in te brengen met deze feestelijke DIY!

Let’s shine

Bij Kerstmis horen natuurlijk lichtjes, veel lichtjes! In de boom, aan het huis, maar ze zijn ook super leuk voor om de make-upspiegel. Zo is je make-uphoekje gelijk een echte eyecatcher! Zet er nog wat schattige theelichthouders bij en het feest kan beginnen.

MindandBeauty.nl DIY Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen

X-mas in the air

Kaneel, vanille en dennengeur. Stuk voor stuk heerlijke en typische kerstaroma’s. Met geurkaarsen of geurstokjes laat je het heerlijk kerstachtig ruiken en krijg je gelijk dat gezellige kerstgevoel. Ook leuk is om een aantal parfumflesjes op een (taart)plateau of op een mooie schaal zetten. Leg daaromheen wat shiny kettingen en decoraties voor een classy resultaat.

MindandBeauty.nl DIY Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen

Jingle bells

Decoraties maken het natuurlijk helemaal af. Met kerstballen, slingers en andere items zet je de puntjes op de (kerstp)i(ek). Denk bijvoorbeeld eens aan een vaas met lichtjes, kerstballen en dennenappels. Of pimp je kwastenbakje op! Plaats je kwastenbakje op een schaal, strooi daar wat nepsneeuw omheen én voila, je hebt je eigen winter wonderland! Wil je helemaal uitpakken? Dat kan! Beplak je make-upspiegel met sneeuwvlokken, kerstmannen of zelfs sneeuwpoppen! Heb jij er nog niet genoeg van en ben je een beetje handig? Maak dan een slinger met échte kerstsokken die je vervolgens aan je spiegel of aan je stoel bindt. Heb je gelijk een mooie en leuke opbergplek voor bijvoorbeeld je lipsticks! 😉

MindandBeauty.nl DIY Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen

Veel plezier met decoreren, Santa baby!

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

6 thoughts on “DIY – Breng je make-uphoekje in kerstachtige sferen!

    1. Ja, dat kan natuurlijk ook! Je kunt trouwens wel van die raamdecoratiestickers op de spiegel plakken met sneeuwvlokken of kerststerren. Best leuk denk ik voor in de badkamer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.