Winnaar Winactie Slagletterketting Handmade By Gertrude

18 11 2015 | Beauty & Mode

Sieradenlijn Handmade By Gertrude - MindandBeauty.nl

De afgelopen 2 weken konden jullie meedoen aan de eerste winactie op mijn blog waarmee je een gepersonaliseerde slagletterketting kon winnen uit de sieradenlijn Handmade By Gertrude. Vandaag maken Gertrude en ik de winnaar bekend!

En de gelukkige winnaar is…

ESTER DAMMERS
Ook bekend van Estrella Web

Van harte gefeliciteerd!!

We zullen per e-mail contact met je opnemen om jouw wensen voor de gepersonaliseerde slagletterketting af te stemmen. Het eindresultaat wordt vast enorm gaaf!

Graag willen we iedereen bedanken die heeft meegedaan en/of die zich heeft ingezet om de winactie en daarmee het goede doel onder de aandacht te brengen. Wij vonden het heel leuk om jullie reacties te lezen! Bedankt!

Liefs,
Gertrude & Amanda

Volg op Bloglovin

Amanda de Bruin

Amanda

Als ultieme huismus en ambitieuze vrouwelijke ondernemer is mijn belangrijkste doel om andere like minded te empoweren. Ons leven, onze regels.

Dit vind je ook leuk!

Let me know wat je denkt!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwste blogposts!

Hoe besparen op boodschappen? Nou, zo!

Hoe besparen op boodschappen? Nou, zo!

Als je deze blog leest, dan weet ik één ding heel zeker: jij zoekt naar manieren hoe je kunt besparen op boodschappen. Nou, die ga je in deze blog zeker vinden! Ik ga het niet hebben over dat je kunt letten...

Lees meer
Bevallingsverhaal Lindey

Bevallingsverhaal Lindey

Het uitschrijven van mijn bevallingsverhaal wilde ik graag doen. Voor mezelf, maar ook voor Lindey later. Voor mij werkt het helend en voor haar is het bijzonder om te weten hoe zij ter wereld kwam. Daarnaast...

Lees meer