Opgemaakt – september & oktober 2015

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 8

In de afgelopen 2 maanden (september en oktober) heb ik best wat producten opgemaakt. Ik laat ze aan je zien!

De producten die ik heb opgemaakt op een rijtje:

 • Batiste Dry Shampoo Pretty & Opulent Oriental (200 ml)
 • Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo (200 ml) (leestip: Review – Guhl pluiscontrole en veerkracht)
 • Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Intensive Repair Masker (180 ml)
 • Dove Go Fresh Revitalize Body Wash Mandarin & Tiaré Flower scent (750 ml)
 • Dove Go Fresh Grapefruit & Lemongrass scent (75 ml)
 • Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena scent (75 ml)
 • Dove Beauty Finish (75 ml)
 • Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige & gemengde huid (400 ml) (leestip: Review – Garnier Micellair Reinigingswater)
 • Albert Heijn Gezichtsreinigingsdoekjes voor de normale & gemengde huid (25 stuks)
 • John Frieda Full Repair Full Body Conditioner (250 ml)
 • Goldwell Dualsenses Sun Reflects 60sec Treatment (50 ml)
 • CHI Infra Treatment Thermal Protective  (59 ml)
 • Louis Widmer Emulsion Hydro-Active UV 30 Anti-Age Dagcrème (50 ml)
 • Louis Widmer Creme Pro-Active Light Anti-Age Nachtcrème (50 ml)
 • 3 x Etos Dubbelzijdige wattenschijfjes (80 stuks)
 • HEMA Wattenstaafjes (200 stuks)

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 1

Dit is écht één van de uitvindingen van de eeuw. Halleluja voor droogshampoo! Zonder dit product zou ik mijn haren om de dag moeten wassen in plaats van twee keer in de week, zoals ik nu doe. Na twee dagen gaat mijn haar er vettiger uitzien en hangt het slap. Alle volume is eruit. Met deze droogshampoo van Batiste is dat gelijk verleden tijd. Het geeft mijn haar opnieuw (veel) volume en van vettig haar is absoluut geen sprake meer. Zo fijn!

Zou ik dit product opnieuw kopen?
Dat lijkt me wel duidelijk: ja!

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 2

Over de shampoo en conditioner uit de Guhl pluiscontrole en veerkracht lijn heb ik een uitgebreide review geschreven. Werkt het? Ja, het werkt mits je de juiste producten combineert en de goede hoeveelheid gebruikt. Oh, en de geur is zo lekker!

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Goede producten, dus zeker ja.

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 9

Als trouwe fan van Dove-producten hoef ik jullie dit niet meer uit te leggen. De douchevariant met mandarijn heb ik trouwens wel voor de eerste keer geprobeerd. Vond ik wel lekker voor de zomer vanwege de frisse geur, maar voor het najaar geef ik toch de voorkeur aan een andere geur. Gelukkig heeft Dove zo’n ruim assortiment dat dat wel goed zit. Hopelijk komen er speciaal voor het najaar weer limited editions uit!

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Ik heb producten van Dove natuuuuurlijk allang op voorraad staan 🙂

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 5

Ik haal elke avond mijn make-up van mijn gezicht. Dat vind ik zelf erg prettig, maar ik weet ook dat het beter is voor mijn huid omdat ik daardoor onzuiverheden kan voorkomen. Om mijn make-up te verwijderen maak ik gebruik van Phylosophy Purity Made Simple. Deze verwijdert vrijwel 95% van alle make-up. Onder de douche maak ik mijn gezicht nat, masseer ik de cleanser in over mijn gezicht en hals en spoel ik het daarna af met water. Ik dep mijn gezicht droog met een handdoek en haal de laatste restjes make-up weg met Garnier Micellair Reinigingswater. Voornamelijk aan de randen van mijn gezicht (waar de haarlijn begint) zit soms nog wat make-up, maar met een wattenschijfje en reinigingswater haal ik dat dus weg. Ik gebruik de groene variant speciaal voor de gevoelige en gecombineerde huid. Werkt super! Inmiddels is dit al de derde of vierde fles die ik opmaak. Denk wel dat ik ook eens de roze variant ga proberen, want daarin zit geen alcohol en in de groene variant wel (klein minpuntje). Ben wel benieuwd naar het verschil (als er al een verschil is) en zal daar een artikel over schrijven. De reinigingsdoekjes van Albert Heijn heb ik al vaker gebruikt. Ik gebruik deze niet om mijn gezicht mee te reinigen, maar op foundation welke ik eerst op de rug van mijn hand aanbreng te verwijderen. Groot voordeel is dat er een harde plastic sluiting op de verpakking zit, zodat je zeker weet dat de doekjes niet uitdrogen. Een plakstrip is gewoon minder fijn.

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Zoals ik al aangaf, ga ik de roze variant van het micellair reinigingswater eens proberen. Eens kijken of dat verschil maakt. De reinigingsdoekjes van Albert Heijn zou ik zeker opnieuw kopen.

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 6

Nog meer haarproducten! Meestal ben ik zuinig in het gebruik van haarproducten, maar de afgelopen twee maanden heb ik bewust wat producten opgemaakt. Voornamelijk omdat ik het zonde vind om half- of niet-gebruikte producten weg te gooien (tenzij ze natuurlijk niet meer goed zijn). Dat is voornamelijk van toepassing op deze haarproducten. De conditioner van John Frieda stond al een tijdje halfleeg in de kast, het travel size masker van Goldwell had ik speciaal gekocht voor de vakantie naar de Malediven en was ook al bijna op, net als de shampoo van CHI.

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Nee, voorlopig niet. Niet omdat de producten slecht zijn of niet werken, maar omdat ik nog teveel haarproducten in de kast heb staan en deze eerst wil opmaken.

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 7

Dit waren mijn favoriete dag- en nachtcrème welke ik leerde kennen doordat mijn lieve schoonzusje ze me een tijd terug cadeau deed. Beide crèmes zijn erg fijn en geschikt voor een normale en gemengde huid. Ik zou ze ook zeker aanraden, want naast goede hydratatie beschermen ze ook de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Toch ben ik overgestapt naar Philosophy Hope in a Jar, omdat ik daar veel lovende berichten over heb gehoord en gelezen. En sinds ik dat gebruik, is mijn huid stukken rustiger en egaler. Mijn eerste potje Hope in a Jar is bijna op, alleen de geur vind ik minder. Gelukkig is sinds mei 2015 Renewed Hope in a Jar te koop die een frisse geur heeft. Daar ben ik erg benieuwd naar! Hebben jullie daar toevallig al ervaringen mee?

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Op dit moment niet, maar ik kan ze van harte aanbevelen.

MindandBeauty.nl Opgemaakt September en Oktober 2015 4

Tot slot heb ik 3 verpakkingen wattenschijfjes en 1 pakje wattenstaafjes opgemaakt. De wattenschijfjes gebruik ik dagelijks voor het verwijderen van mijn make-up en de wattenstaafjes zijn erg handig voor het verwijderen van restjes oogmake-up. En natuurlijk het reinigen van je oren, haha! 😉

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Natuurlijk!

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Update 16-11-2015: onderstaande winactie is inmiddels beëindigd.

Doe je trouwens al mee aan de winactie waarbij je een slagletterketting met eigen tekst kunt winnen?
Doe mee! Klik hier voor het artikel.

Sieradenlijn Handmade By Gertrude - MindandBeauty.nl

Volg op Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.