Jeah of Neah? – Gold Leaf Hair

Shine, shine, shineeeee! Heel toepasselijk, nietwaar? 😉 Goudlokje is er niets bij en daarom: hello, Gold Leaf Hair! Precies op tijd voor de feestdagen 🙂

Het heeft wel wat, toch? Of vinden jullie het niets? Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie mening, maar eerst even kort wat het is én hoe je het maakt. Dat laatste blijkt dus echt een fluitje van een cent te zijn.

Gold Leaf Hair is een nieuwe trend op haargebied. Dat komt niet als een verrassing lijkt me. Ik dacht dat pumpkin spice hair helemaal een ding was, maar niets is minder waar. Goud voert de boventoon! En het is niet iets wat nu – ineens – een ding is. Nee, het bestaat al even. Enig zoekwerk laat al gauw zien dat Rita Ora vorig jaar op het ‘Met Gala’ deze trend allang eigen had gemaakt. Ze verscheen met een lijn goudachtige folie in de scheiding van haar haar, zoals het voorbeeld hieronder. You go girl!

Maar dan natuurlijk de vraag: hoe maak je het? Zoals ik al zei: dat is dus een fluitje van een cent! Volgens de Australische haarsalon The Fox & The Hair breng je mousse aan op het gedeelte van je haar waar je het goud wilt aanbrengen. Vervolgens leg je het ‘bladgoud’ op de mousse en druk je het voorzichtig aan met een haarborstel (of je vingers). Even laten opdrogen, fixeren met wat haarspray en voila, gouden lokjes om mee te shinen!

View this post on Instagram

Gold leafed hair✔️ this is a really cute idea for the holidays or special occasion. It was pretty easy to do on myself but would be much more simple to do on someone else🌟🌟🌟🌟 I didn't smooth it out completely I left it textured looking so it didn't look like slick paint…which is cool too☺️ @modernsalon @hotonbeauty @beautylaunchpad @behindthechair_com @revistaphs @cakefaceconfessionofficial @stylistssupportingstylists @amazingmakeupart @american_salon I'm also wearing my new #jeffreestar lipstick in Drug Lord with @mehronmakeup Precious Gem Powder in Champagne over top #glitter #goldleaf #goldleafing #goldleafhair #beyonce #behindthechair #bangstyle #hairstylist #hairbrained #dj #djvictory #keepitcoming #kyliejenner #iused20filterssowhat#cleveland #fancy #merrychristmas #happythanksgiving#happyhanukkah 😂😂😂 #jeffreestarcosmetics

A post shared by HAIR~MAKEUP~EXTENSIONS (@djvictorystyle) on

Ik moet zeggen dat ik het wel ontzettend gaaf vind! Oké, ik zou niet heel mijn haar volplakken met bladgoud, maar tegen een subtiele gouden look zeg ik geen nee. Het is gewoon gaaf, zeker voor de feestdagen! Althans, dat is mijn mening. Nu nog even bladgoud zien te vinden om in mijn haar te plakken, maar ach… dat is slechts een klein detail, toch?! 😉

Goed, het woord is nu aan jullie. Gaan jullie voor een dag met een gouden haarrandje of voor geen goud? Haha! 😉

Liefs,
Amanda

Volg op Bloglovin

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

6 thoughts on “Jeah of Neah? – Gold Leaf Hair

  1. Ik vind het nog best gaaf! Maar het ligt er wel aan hoe je het doet. Als je een opgestoken kapsel hebt met een vlecht kan het nog wel mooi staan als je het subtiel over die vlecht doet, als je deze uitleg snapt.
    Ik denk dat het bij los haar wat minder staat en ook wat minder goed blijft zitten.
    Mariska heeft onlangs geplaatst…Gooi dat volume in je haar!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.