Jeah of neah? – Earlobe Liner

trying out new #beauty trends for @todayshow | how do we feel about #lobeliner?!

Een foto die is geplaatst door Lilliana Vazquez (@lillianavazquez) op

 

Opvallend en out-of-the-box, dát is het zeker. Maak kennis met ‘Earlobe liner‘. Is oor make-up de nieuwe trend, jeah of neah?

Wees gerust, je hoeft niet gelijk al je oorbellen het huis uit te bannen. Earlobe liner is eigenlijk al achterhaald, want het werd tijdens de Paris Fashion Week al gespot bij de lente- en zomercollectie 2015 van Anthony Vaccarello. Deze collectie werd vorig jaar, in september 2014 gepresenteerd. Het idee komt van make-up artist Tom Pecheux. Hij werd geïnspireerd door een foto van Douglas Gordon waarop een vinger te zien is die geheel zwart is getatoeëerd. Ik kan er niets aan doen, maar ik krijg daar toch echt hele andere ideeën bij… Haha!

Het idee van de Earlobe liner is een strakke zwarte oorlel afgemaakt met glitters. Ik vind het best wel een stoere rock-look geven! Door glitters te gebruiken wordt het ook weer classy en vrouwelijk. Ik wil dit best een kans geven.

Het lijkt misschien een hele klus, maar het aanbrengen van een eigen ‘lobe liner’ is vrij eenvoudig te doen met de volgende drie stappen:

  1. Plak met een stuk tape of plakband het bovenste stuk van je oorlel horizontaal af, zodat de onderkant van je oorlel vrij is.
  2. Pak er een zwarte eyeliner bij en kleur de onderkant van je oorlel in, wel binnen de lijntjes 😉
  3. Om het helemaal af te maken, dep vervolgens wat gekleurde glitter op je oorlel (met je vinger of een kwastje) en klaar!

Ik ben heel benieuwd of we deze vorm van oor make-up in de toekomst vaker gaan zien. Zoals met veel trends worden deze vaak pas later opgepakt door het bredere publiek. Misschien ooit een leuk idee voor een feestje?

Wat vinden jullie van de Earlobe Liner, jeah of neah?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk:

Volg op Bloglovin

6 thoughts on “Jeah of neah? – Earlobe Liner

  1. Ohh nee, dit ga ik dus nooit dragen. Ik vind het verschrikkelijk als er iets op mijn oor zit.
    Ik draag al geen oorbellen maar dit is al helemaal niks. Het staat wel edgy en het is leuk voor zo’n modeshow maar je zult mij er niet mee zien , en dat terwijl ik best ruimdenkend ben qua make-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.