Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur!

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

Afgelopen weekend gingen we een kort weekendje naar Duitsland. Na ongeveer 2,5 uur rijden zien we de prachtige natuur. Vandaag deel ik een aantal mooie natuurkiekjes, want stiekem ben ik toch best wel een natuurliefhebber.

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

Duitse huisjes, ik vind ze zo schattig! Heel anders dan in Nederland. Ik zou hier best een vakantiehuisje willen hebben.

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

Check die blauwe lucht. Al zouden we uren in dit landschap rijden, I don’t mind!

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl 1

Die groene vlaktes op de heuvels. Waarom hebben we dit niet in Nederland?

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

Ooooh…

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

We maakten ook een wandeling. Al dat groen, zo mooi. Helaas was het minder zonnig, maar de natuur blijft adembenemend. Je voelt je best wel nietig te midden van zo’n groen uitgestrekt landschap.

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

Beekjes en riviertjes! Altijd leuk om te zien en het geluid van het kabbelende water is heerlijk rustgevend. Ik heb me laten vertellen dat het water normaal kraakhelder is, maar vanwege de vele regenval was het nu iets troebeler. Als het helder is, kun je de vissen én rivierkreeftjes zien. Leuk!

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

VISWATER! Had ik mijn hengel maar meegenomen! Jaaa… ik vis 😉 Dit plekje ligt echt verscholen in de bergen, maar het is echt de perfecte visstek. Het water is helemaal vlak én ik heb de karpers en voorntjes al volop zien zwemmen. Hier ga ik zeker naar terug, mét hengel.

Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur! Mindandbeauty.nl

Een eilandje precies in het midden in de oase van rust. Het is echt een prachtig stukje. Sowieso vind ik de Duitse natuur erg mooi. Ik denk dat het in de herfst nóg mooier zal zijn met al die verschillende herfstkleuren. Misschien dat we dan nog een kort weekendje gaan…

Ben jij een natuurliefhebber?

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk om te lezen:

Volg op Bloglovin

3 thoughts on “Weekendje naar Duitsland, prachtige natuur!

  1. Duitsland is zeker prachtig! Ik ben er vaak gewest, ook verschillende keren met de motor en dan lekker toeren door de omgeving, echt genieten! De Duitsers zijn ook erg gastvrij en je kunt er geweldig goed eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.