Opgemaakt – juli & augustus 2015

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

We zitten inmiddels alweer in september. De tijd vliegt, maar dat betekent ook dat het weer tijd is voor een opgemaakt artikel. En je boft, want ik laat je de opgemaakte producten van juli én augustus zien. Twee keer zoveel producten dus!

De producten die ik heb opgemaakt:

  • Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige & gemengde huid (400 ml) (lees hier de review)
  • Albert Heijn Gezichtsreinigingsdoekjes voor de normale & gemengde huid (25 stuks)
  • John Frieda Luxurious Volume Mousse For Fine Hair (200 ml)
  • Dove Invisible Dry (150 ml)
  • Dove Go Fresh (150 ml)
  • 2 x Albert Heijn Cotton Pads Wattenschijfjes (120 stuks)
  • Albert Heijn Wattenschijfjes (80 stuks)
  • L’Oréal Paris Extraordinary Oil Voedend Haarmasker (300 ml)
  • Dove Purely Pampering Nourishing Body Wash (250 ml)
  • Dove Go Fresh Restore Body Wash (250 ml)

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

Deze micellair reinigingswater van Garnier heb je al voorbij zien komen in een review. Ik ben het sindsdien dagelijks blijven gebruiken om mijn de eerste laag make-up te verwijderen en dat werkt prima! Het is heel gemakkelijk in gebruik en geeft een fris gevoel. Precies dat schone gevoel wat je wilt als je je make-up verwijdert. Fijn!

Zou ik dit product opnieuw kopen?
Het is bijna vragen naar de bekende weg, maar ik zou dit product zeker opnieuw kopen.

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

Gezichtsreinigingsdoekjes! Deze gebruik ik niet om mijn gezicht mee te reinigen, maar juist om na het opmaken de foundation of concealer die ik op de zijkant van mijn hand aanbreng, te verwijderen. Het werkt trouwens ook erg fijn voor het snel reinigen van mijn kwasten. Eén pakje bevat 25 reinigingsdoekjes én heeft een fijne klikbare plastic sluiting. Dat laatste vind ik erg prettig, omdat de doekjes dan vrijwel niet uitdrogen zoals je met een stickersluiting wel hebt. Vaak gaat die dan ook niet meer dicht, zo niet fijn! Halleluja voor deze sluiting dus 🙂

Zou ik dit product opnieuw kopen?
Absoluut.

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

Volume, volume, volume. Ik hou wel van een flinke volume boost, dus deze mousse past prima in mijn straatje. Hij is speciaal voor fijn haar en maakt het haar voller. Ik bracht deze mousse aan op handdoekdroog haar (met de focus op de haaraanzet) en föhnde mijn haar ondersteboven. Met andere woorden: ik gooide al mijn haar naar voren en föhn het zo droog. Het resultaat: één en al volume, eerder te veel dan te weinig, maar het maakte mijn haar ook pluiziger. Overigens ruikt de mousse wel erg lekker!

Zou ik dit product opnieuw kopen?
De mousse is prima, maar ik zou dit product niet per se opnieuw kopen, omdat ik merkte dat het mijn haar pluiziger maakte. Ik loste dit dan op met een serum, maar voor mij was het iets too much.

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

Moet ik dit nog uitleggen? Haha! In de vorige opgemaakt artikelen komt eigenlijk elke keer wel een deodorant van Dove voorbij. Ik zweer gewoon bij Dove en er zijn zoveel lekkere geuren. Zowel Invisible Dry als Go Fresh ruikt heerlijk.

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Zeker weten, keer op keer 🙂

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

Wederom een terugkerend product, wattenschijfjes. Ik gebruik wattenschijfjes meestal in combinatie met de Garnier Micellair Reinigingswater. Deze keer heb ik alleen wattenschijfjes gebruikt van Albert Heijn, omdat het puur zo uitkwam met boodschappen doen. Prima wattenschijfjes!

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Ja, absoluut.

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl

Ik verzorg mijn haar tijdens elke wasbeurt met een masker. Dit voedende haarmasker van L’Oréal Paris is intensief voedend. En dat heb ik gemerkt! Het bevat 6 oliën en belooft het haar niet te verzwaren, maar daar ben ik het dus niet mee eens. Elke keer als ik dit haarmasker gebruikte, merkte ik dat mijn haar wel degelijk ‘zwaarder’ aanvoelde en het ook sneller vet werd. Dat terwijl mijn haar wel erg gevoed aanvoelde.

Zou ik dit product opnieuw kopen?
Voorlopig niet, ondanks dat het masker prima zijn werk doet. Misschien dat ik het in de winter weer aanschaf, omdat mijn haar dan net even wat extra voeding goed kan gebruiken.

Opgemaakt juli en augustus 2015 MindandBeauty.nl
Waar zou ik toch zijn zonder mijn vertrouwde Dove doucheproducten. De heerlijke geur en gladde structuur, ik ben en blijf fan. Ik voel mijn huid ook zachter aanvoelen als ik de producten gebruik. Het is gewoon elke keer weer een feestje. Als ik tussen deze twee zou moeten kiezen, dan kies ik voor de geur amandelolie en hibiscus. Die is zo lekker!

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Zonder twijfel, JA!

Zitten er producten bij die jij ook gebruikt of waar je misschien een review van wilt lezen? 🙂

Liefs,
Amanda

Deze artikelen vind je denk ik ook leuk:

Volg op Bloglovin

One thought on “Opgemaakt – juli & augustus 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.