Zwoele zomeravond boeken

Zwoele-zomeravond-boeken-tips-MindandBeauty.nl

Het is een zwoele zomeravond, de zon zakt langzaam weg, je zit of ligt heerlijk in de tuin, maar er ontbreekt nog één ding. En nee, ik bedoel niet een lekkere cocktail, maar een goed boek! Zo’n boek waarin je jezelf even helemaal kunt verliezen. Dat je het besef van de tijd compleet vergeet. Tijd voor zwoele zomeravond boeken, dit zijn mijn absolute (chicklit) aanraders.

Chantal van Gastel
Ik heb geloof ik bijna al haar boeken gelezen. Wat zeg ik, verslonden! Chantal van Gastel schrijft heerlijke verhalen waardoor ik soms schrik van de tijd als ik op mijn horloge kijk. Niet voor niets is zij in 2009 verkozen tot beste Nederlandse chicktlitauteur door de bezoekers van Chicklit.nl en zijn verschillende boeken van Chantal uitgeroepen tot boek van het jaar. Haar boeken bevatten altijd de perfecte mix van romantiek en humor. Ik denk dat eigenlijk iedere vrouw die haar boeken leest wel iets in haar verhalen in zichzelf herkent. Op sommige momenten heb ik zelfs hardop zitten lachen. Zwaar verliefd, Zwaar beproefd en Zwaar verguld is een opeenvolgende reeks waarin het verhaal van Isa (een iets wat onzekere jonge dierenarts) en Ruben (een absolute hunk!) wordt verteld. Door deze boeken ben ik verslaafd geraakt aan de verhalen van Chantal. De cover van elk boek is trouwens ook altijd leuk. Ik vind ze dan ook erg leuk staan in de kast. Je wordt er gewoon direct blij van. De prijs voor deze boeken is een pluspuntje! Voor nog geen € 20,- kun je tijdens een zwoele zomeravond even helemaal wegdromen.

Alle boeken van Chantal van Gastel op een rijtje (als je op de titel klikt, word je doorverwezen naar de website van Chantal met meer informatie over het boek):

Zwoele-zomeravond-boeken-tips-MindandBeauty.nl

Danielle Steel
Ik heb de boeken van de Amerikaanse Danielle Steel pas ontdekt. Toen ik naar de boekwinkel ging om wat tijdschriften en boeken in te slaan voor de vakantie, zag ik het boek ‘Op het eerste gezicht’ liggen. De cover viel me op. Parijs! Nieuwsgierig als ik ben, pakte ik heb boek op. Toch maar even lezen waar dit boek over gaat. Hmmm, dat zou best wel eens leuk kunnen zijn! Meenemen dus. En voor ik het wist had ik dit boek op vakantie uitgelezen. Het verhaal gaat over Timmie, een vrouw die in haar eentje een compleet succesvol mode imperium leidt. Ze werkt ontzettend hard en het vinden van de ware liefde komt er niet van. Ze heeft die hoop inmiddels opgegeven en neemt genoegen met af en toe een scharrel, maar dan leert ze de wel heel aantrekkelijke Franse arts Jean-Charles Vernier (de naam alleen al doet me zwijmelen…) kennen. Durft ze weer te geloven in de liefde? Echt een aanrader als je van romantiek, fashion en glamour houdt. Danielle Steel heeft meer dan 90 romans geschreven, dus als je haar boeken net als ik graag leest, dan heb je wel wat boeken te gaan! Prijs is onder de € 20.

Een selectie uit de boeken van Danielle Steel:

Zwoele-zomeravond-boeken-tips-MindandBeauty.nl

Sophie Kinsella
Wie kent haar boeken niet? Als ik zeg ‘Confessions of a shopaholic’, rings a bell? Sophie Kinsella is een Britse schrijfster die inmiddels heel wat boeken heeft geschreven. Stuk voor stuk boeken die wereldwijd razend populair zijn. Haar shopaholic-serie is zelfs verfilmd. Deze boeken mogen dan ook niet ontbreken in deze post. De prijs ligt vaak onder de € 10. Nice!

Een selectie uit de boeken van Sophie Kinsella:

Geef mij maar een boek van één van deze schrijfsters en ik ben de hele avond zoet. Ik vind het heerlijk om mezelf even compleet te verliezen in een verhaal en de dagelijkse verplichtingen te vergeten. Gelukkig heb ik nog genoeg boeken liggen die ik graag wil lezen, dus ik vermaak me prima! 🙂

Wat is jouw ultieme zwoele zomeravond boek?

Liefs,
Amanda

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.