Opgemaakt – juni 2014

Opgemaakt-juni-2015-MindandBeauty.nl

Jaaaa, het is weer tijd voor de producten die ik in de maand juni heb opgemaakt. Ik laat ze je zien!

Het viel de afgelopen maand eigenlijk best mee. In totaal heb ik in juni 10 producten echt opgemaakt. Best netjes toch? 🙂

De producten die ik heb opgemaakt:

 • Dr. Van der Hoog – Romantic Roses kant en klaar masker ontspannend en egaliserend (10 ml)
 • Stippling brush
 • 2 x Albert Heijn Gezichtsreinigingsdoekjes Reinigend & Hydraterend voor de normale en gemengde huid
 • Hema wattenschijfjes Face Duo
 • Sensodyne Extra Fresh (75 ml)
 • Lenor Wasverzachter Topaas en Magnolia (711 ml)
 • Treaclemoon bath and shower gel One ginger morning (60 ml)
 • Dove Purely Pampering Amandelmelk en Hibiscus (250 ml)
 • Dove Go Fresh (75 ml)

Opgemaakt-juni-2015-MindandBeauty.nl

Allereerst een gezichtsmasker van Dr. Van der Hoog, welke ik Disneyland heb gebruikt. (Als je wilt weten hoe de 3 dagen Disney waren, dan kun je dat hier, hier en hier lezen). Na al dat wandelen in het park, kon ik wel even een relax-momentje gebruiken. Ik heb al verschillende maskers van Dr. Van der Hoog gebruikt en ik vind ze erg fijn. Enige nadeel is dat je het soms zo onhandig uit het zakje krijgt. Herkenbaar? Dit gezichtsmasker werkte ontspannend en egaliserend. De geur is, zoals je misschien al kunt raden, bloemig. Je ruikt echt rozen. Op de verpakking staat dat je drie verschillende rozen ruikt: de rosa canina, de rosa demascena en de rosa centifolia. Ik heb het masker ongeveer een halfuur op mijn gezicht laten zitten en er daarna met lauwwarm water afgewassen. Dit ging erg gemakkelijk. Mijn huid zag er daarna rustig en gevoed uit. Heerlijk! Ook heb ik een stippling brush opgemaakt. Na een jaar trouwe dienst neem ik er toch echt afscheid van. Hij was erg fijn, maar de haren vallen uit en hij is een beetje gammel geworden. Volgens mij heb ik deze gekocht toen Mascha van Beautygloss nog een webwinkel had. Een tijdje terug dus wel…

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Het masker van Dr. Van der Hoog zou ik zeker opnieuw kopen, maar eerst ga ik de andere varianten proberen. Er zijn zoveel verschillende! De stippling brush kan ik helaas niet meer opnieuw kopen, want de webwinkel is helaas gesloten. Misschien dat hij wel ergens anders te koop is, maar ik wil graag iets nieuws proberen.

Opgemaakt-juni-2015-MindandBeauty.nl

Gezichtsdoekjes en watjes. Tsjaa, wat zal ik zeggen? Deze gaan eigenlijk altijd wel op. De gezichtsreinigingsdoekjes voor de normale en gemengde huid zijn van de Appie. Ik vind ze lekker fris en ze verwijderen mijn eerste laag gezichtsmake-up. Deze zijn speciaal voor de normale en gemengde huid. De watjes had ik bij de Hema gekocht. Er zaten 40 stuks grote wattenschijfjes in. Op de één of andere manier vind ik dat toch prettiger werken dan die kleine watjes. Wat ik ook erg goed vind van deze wattenschijfjes is dat het patroon aan elke kant anders is. Zo heeft één kant ribbeltjes (hier blijf make-up achter hangen) en de andere kant is glad. Hierdoor kun je dus optimaal reinigen. De wattenschijfjes zijn daarnaast bij de rand gesloten voor extra stevigheid. Super fijn!

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Echt wel!

Opgemaakt-juni-2015-MindandBeauty.nl

Tandpasta! Ik heb best wel gevoelige tanden en als ik een andere tandpasta dan Sensodyne gebruik dan merk ik dat gelijk! Als ik bijvoorbeeld iets eet wat heel koud is, ijs ofzo, dan doen mijn tanden dus zeer. Met Sensodyne heb ik dat absoluut niet. Als ik tandpasta gebruik dan is het dus Sensodyne. Deze was Extra Fresh voor een frisse adem.

Zou ik dit product opnieuw kopen?
Absoluut!

Opgemaakt-juni-2015-MindandBeauty.nl

Ooohh, wasverzachter, zo lekker! Wassen is echt niet mijn hobby, maar als ik fris wasgoed ruik, maakt dat een hoop goed. Mijn favoriete wasverwachter is Lenor. Heerlijk! Elke geur van Lenor is lekker en laat het wasgoed lang fris ruiken. Zelfs na een aantal dagen. Deze rook naar rozen en magnolia, so good! Ik doe er eigenlijk ook best lang mee, ondanks dat er 711 ml in zit. Afhankelijk van de hoeveelheid was meet ik de hoeveelheid in het dopje (super handig) en voeg het bij de was.

Zou ik dit product opnieuw kopen?
Misschien niet direct deze geur (als was hij wel heel lekker), maar ik ga Lenor absoluut opnieuw kopen.

Opgemaakt-juni-2015-MindandBeauty.nl

Afgelopen maand heb ik twee doucheproducten opgemaakt: Dove Purely Pampering en Treaclemoon Bath and shower gel One Ginger Morning. Allebei erg lekker, al was One Ginger Morning voor mij een tester. Dove gebruik ik natuurlijk altijd al graag, maar toen ik Treaclemoon bij Albert Heijn in de schappen zag staan, was ik toch nieuwsgierig. Voor € 1,- nam ik hem mee. En wat ruikt hij lekker! Een heerlijke citrusgeur. Ik gebruikte hem ‘s ochtends onder de douche om mee wakker te worden. Hij is handig in gebruik en ook het dopje sluit goed af. Helaas was het flesje zo leeg, maar ik heb gezien dat er nog veel meer geuren zijn. Dus ik ga zeker even snuffelen bij de Appie. En ik heb natuurlijk mijn vertrouwde Dove Deo opgemaakt. Dit keer had ik de geur Go Fresh. Lekker fris en er zit geen alcohol in. Zo ben ik de hele dag door zeker van een goede bescherming.

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Ik ga de Treaclemoon varianten zeker proberen. Ik weet nog niet precies welke varianten er zijn, maar het was een schap vol. Dus ik kijk er nu al naar uit. Uiteraard ga ik de Dove douche gel en deodorant opnieuw kopen. Ik vind ze gewoon ontzettend fijn!

Benieuwd naar wat ik in mei had opgemaakt? Dat kun je hier lezen.

Welke producten gebruik jij ook, en waarom?

Liefs,
Amanda

Follow

2 thoughts on “Opgemaakt – juni 2014

  1. Wat lief dat je een reactie achterlaat, Anna! De maskers van Dr. Van der Hoog zijn echt heerlijk. Ik gebruik ze graag. Gelukkig zijn er veel verschillende, dus kunnen we lekker variëren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.