Opgemaakt – mei 2015

MindandBeauty.nl

In mijn eerste blogpost – jeah! – laat ik je zien welke producten ik in de maand mei heb opgemaakt. Ook vertel ik je per artikel wat mijn ervaring is en of ik het nog een keer zou kopen of juist niet. Laten we beginnen!

De producten die ik heb opgemaakt:

  • Dove silk dry 150 ml
  • Dove gofresh 35 ml
  • Guess Girl Body cream 75 ml
  • Guess Girl Eau de toilette 30 ml
  • René Furterer OKARA mild silver shampoo 15 ml
  • Sebastian Penetraitt conditioner 50 ml

Dove - MindandBeauty.nl

Als eerste twee Dove deo’s. Ik zweer bij Dove! Van deodorant tot de doucheproducten. De geur is lekker en het product is ook nog eens erg fijn. Een absolute aanrader als je het mij vraagt. De grote flacon Silk dry deodorant bevat zijde-extracten die mijn oksels zacht maken. De geur is fris en zorgt ervoor dat ik me de gehele dag door geen zorgen hoeft te maken om een zweetlucht. Wat je misschien opvalt is dat deze flacon nog uit 150 ml bestaat. Tegenwoordig heeft Dove de zogenaamde ‘compressed deodorant’. Deze 75 ml variant is kleiner, maar gaat net zo lang mee als een grote flacon. Persoonlijk vind ik de compressed variant fijner, omdat hij én lekkerder in je hand ligt én minder ruimte in beslag neemt. Altijd handig aangezien wij onze tassen volladen met producten 🙂 Door naar de Dove gofresh. Ik vind deze mini er zo schattig uitzien! Maar naast het hoge schattigheidsgehalte is deze mini ook erg fijn. De geur bestaat uit granaatappel en citroenverbena, heerlijk!

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Absoluut!

Guess - MindandBeauty.nl

Ook heb ik deze maand de Guess Girl Body Cream en Eau de Toilette opgemaakt. De geur van Guess Girl is fris en zoet, maar vooral speels en verleidelijk. De Body Cream in combinatie met de Eau de Toilette zorgt ervoor dat de geur langer blijft hangen. Je bouwt als het ware de geur op in laagjes waardoor je er langer van kunt genieten. En, het is natuurlijk heerlijk om jezelf even helemaal onder te dompelen in een geur! De geur van Guess Girl bestaat uit verschillende noten. De topnoten zijn frambozennectar, meloen en bergamot (citrusvrucht). De hartnoten zijn lelie, Braziliaanse paradijsorchidee en acaciabloem. De basisnoten bestaan uit Australische sandelhout en Madagascar-vanille. Klinkt goed, maar is het ook fijn in gebruik? De Body Cream smeert fijn uit, trekt snel in de huid en laat geen vet laagje achter. Prima spul dus! Dat geldt ook voor de Eau de Toilette. Ik heb beide producten vaak ‘s avonds na het douchen gebruikt. De geur leent zich ook prima om overdag te dragen.

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
Ondanks dat de producten fijn in gebruik zijn en een heerlijke geur hebben, zou ik deze producten niet opnieuw kopen. Waarom niet? De geur is voor mij te licht en past naar mijn mening beter bij meiden die wat jonger zijn. Geef mij maar een parfum met wat meer pit!

MindandBeauty.nl

Shampoo! Het is altijd heerlijk om onder de douche vandaan te stappen met net gewassen haren. Voor mij zijn de twee belangrijkste aspecten van een shampoo de geur en de werking. Zodra beide aspecten goed zijn, is het voor mij een aanrader. Enige tijd geleden verliet ik de kapper met een conditioner van Sebastian. ‘Moet je maar eens proberen, je zult zien dat het werk’. Ja, ja, dacht ik nog. Dat zeggen ze toch allemaal? Maar goed, ik had het natuurlijk niet voor niets meegenomen. Uitproberen dus! En met resultaat, want deze conditioner is zo fijn. Van mezelf heb ik lang en fijn haar, maar wel een hele bos. Na een kleuring kan mijn haar dus zeker goede verzorging gebruiken. Deze Sebastian Penetraitt conditioner versterkt en herstelt het haar. Nadat ik het 5 minuten had laten intrekken, voelde mijn haar heerlijk zacht en gevoed aan. Ook tijdens het föhnen merkte ik verschil. Normaal gesproken ben ik net de Lion King als ik mijn haar heb gedroogd (lees whoosh-whoosh haar), maar nu was ik wat meer een Simba (hihi) ;). Mijn haar was rustiger, meer getemd en veel minder gepluisd. En had ik al gezegd dat de geur heerlijk is? Het lijkt net of ik net bij de kapper vandaan kom. Ik ben fan van deze conditioner! Enige nadeel is wel dat je het laatste beetje product niet makkelijk uit de flacon krijgt, omdat het niet heel makkelijk is om de flacon in de drukken. Maar ach, dat neem ik graag voor lief.

De René Furterer OKARA mild silver shampoo heb ik ook opgemaakt. Dit was een kleine testmini die ik bij de kapper had meegekregen om te proberen. Zilvershampoo zorgt er als het ware voor dat de gele gloed in blond haar wordt geneutraliseerd. Veel blondines kunnen dan ook niet meer zonder. De producten van René Furterer zijn 100 % natuurlijk. Ze bestaan namelijk uit 100 % etherische oliën en plantenextracten. De geur van de shampoo is moeilijk te beschrijven. Ik vind het zelfs een beetje chemisch ruiken. Een no-go wat de geur betreft. Ook over de werking van de shampoo kan ik moeilijk oordelen. Bij gebruik schuimde de shampoo niet en ik kan ook niet zeggen of ik na gebruik verschil heb gezien.

Zou ik deze producten opnieuw kopen?
De Sebastian Penetraitt Conditioner ga ik zeker opnieuw kopen zodra mijn andere shampoo op is. Ik denk dat ik dan ook gelijk een bijpassende shampoo van Sebastian aanschaf, zodat ik een mooie set heb. De René Furterer OKARA mild silver shampoo ga ik niet opnieuw kopen. De geur vind ik persoonlijk niet lekker en of het echt werkt, kan ik niet zeggen. Jammer!

MindandBeauty.nl

Wattenschijfjes! Ik kan niet zonder. Deze wattenschijfjes heb ik bij de Etos gekocht. Ik verslind in één week heel veel wattenschijfjes voor het reinigen van mijn gezicht. Dit doe ik zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Deze wattenschijfjes zijn van 100% katoen en hebben hun werk prima gedaan.

Ga ik dit product opnieuw kopen?
Als ik wattenschijfjes nodig heb en ik ben toevallig bij de Etos dan zou ik deze wattenschijfjes weer meenemen. Ze zijn handig in gebruik en doen hun werk prima. Enige nadeel is wel dat deze watjes niet uit één geheel bestaan. Hiermee bedoel ik dat je de schijfjes van elkaar kunt aftrekken. Rondom het schijfje is het watje dus ‘open’ en niet ‘dicht’. De wattenschijfjes die rondom ‘dicht’ zijn, werken iets beter vind ik omdat ze niet gemakkelijk tijdens het vegen op je gezicht uit elkaar worden getrokken. Maar ik kan me voorstellen dat sommigen het ook erg fijn vinden als ze van één watje twee watjes kunnen maken 😉

Ik hoop dat jullie de opgemaakt van mei leuk vonden en iets aan mijn ervaringen hebben. Gebruik jij ook één of meerdere van deze producten of heb je ze gebruikt, dan hoor ik graag wat jij ervan vindt/vond. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Amanda

Volg op Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.